Meteen naar de inhoud

Front Page

Freelance lesgever

Voor lessen (fysieke) geweldbeheersing voor onthaalpersoneel, veiligheidspersoneel en hulpdiensten kunt u bij mij terecht.  Dit opleidingstraject loopt van “hoe reageren op verbale agressie?” tot “Wat als het nu echt serieus wordt?”

Ook voor de opleidingen BA4-BA5-schakelen hoogspanning en aanverwante opleidingen kunt u beroep doen op mij.  Deze opleiding wordt steeds geheel op maat gemaakt van het bedrijf waarvoor de opleiding doorgaat.  Bij uitbreiding kunnen we zelfs een opleiding basis-elektriciteit voorzien.

Ook veiligheidsopleidingen met betrekking tot signalisatie F.A.S.T. en gebruik van voertuigsignalisatie op de openbare weg kan er beroep op mij gedaan worden.  Dit pakket kan uitgebreid worden met de opleiding prioritair rijgedrag (theorie).

Boeking of informatie per telefoon : (+32) 485 178 499

Boeking of informatie per mail : mail(at)dimitrisalembier.be

Lesgever WOBRA

In verschillende vakgebieden geef ik opgebouwde kennis door aan collega-brandweermannen, zowel op het vlak van elektriciteit, mechanica, pompen als stutten en schoren kun je mij vaak terugvinden in Campus POV of lokale brandweerkazernes om brandweermannen bij te scholen.

WOBRA

Zaakvoerder CleanMachinesWest

Onderhoud en herstelling van alle merken schoonmaaktoestellen.  Verkoop van schoonmaaktoestellen (CleanFix).  Verhuur van schoonmaaktoestellen

CleanMachinesWest

Wie ben ik?

Hier vindt u enkele basisgegevens over wie ik ben…

Dimitri Salembier

Vader van 3 kinderen, elektronicus – elektrotechnicus van opleiding, oldtimer-liefhebber, hondenmens, bezige bij